Vissza a főoldalraLegyen a Hotel Piroska a 2017-es évben a Családok Szállodája

Legyen a Hotel Piroska a 2017-es évben a Családok Szállodája

Dátum: 2017.07.18.

A KidsOasis második alkalommal hirdeti meg a KidsOasis„Családok Szállodája” és KidsOasis „Családbarát Szállodai Szakembere” díjakatKérjük, szavazatával segítse a Hotel Piroskát itt: http://kidsoasis.hu/nc/csaladokertdij/

A KidsOasis a 2016-ben indított el egy díjat, ami értékeli a szállodák fáradozását a családok magas minőségű kiszolgálása érdekében.  A díjak kialakításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy valóban a családok véleménye alapján kerüljön kiosztásra mind a „Családok Szállodája”, mind a „Családbarát Szállodai Szakember” díj.  

A KidsOasis „Családok Szállodája” díjat az a szálláshely kapja, aki a legtöbb szavazatot gyűjti a családoktól. Fontos, hogy ennél a díjnál minden KidsOasis minősített szálláshely automatikusan indul, szavazatokkal lehet segíteni, hogy nyerjen. Ez a díj elsősorban a szálloda szolgáltatásait, gyermekbarát és bababarát felszereléseit, programjait értékeli, de természetesen a dolgozók hozzáállása is befolyásolja majd a szavazás eredményét, hisz egy szálloda csak akkor lehet családbarát, ha a személyzet megfelelő színvonalon tudja kiszolgálni a gyermekekkel érkezőket.

KidsOasis  „Családbarát Szállodai Szakember” díjra azoktól a családoktól várjuk a jelöléseket, akik 2017. július 1. és november 5.  között  KidsOasis által minősített szálláshelyen pihentek. A vendégek jelölhetik azt a szállodában dolgozó szakembert, aki  leginkább ismeri és érti a családok különleges igényeit, ért a gyerekek és szülők nyelvén, kedves, segítőkész, rugalmas, türelmes, problémamegoldó. Jelölni minden munkatársat lehet, aki KidsOasis minősített szálláshelyen végzi munkáját, legyen animátor, úszómester, pincér, takarító, recepciós, vagy akár a szakács.

A díjakra szavazni és jelölni 2017. november 5-ig lehet a http://kidsoasis.hu/csaladokertdijoldalon, illetve Családbarát szállodai szakember díjra jelöléseket a szállodákban kihelyezett szórólap kitöltésével és leadásával is meg lehet tenni.

Érdemes szavazni, jelölni a díjakra hiszen a KidsOasis kisorsol egy családi wellness hétvégét, emellett értékes tárgynyeremények várnak a családokra, többek közt a KidsOasis  Utazik a család mese-útikönyv sorozatának kötetei is. 

vissza az Aktuális oldalra

Kiemelt ajánlatok

Kedvezményes nyári ajánlat (minimum 2 éj) 2017. június 1 - augusztus 31-ig

Kedvezményes nyári ajánlat...

Áraink kétágyas szobában: 12.100 és 16.900 Ft / fő / éj ár között...

Részletek
Wellness hétköznapok fürdőbelépővel (3 nap / 2 éj) 2017. szeptember 1 és december 23. között,...

Wellness hétköznapok...

31.900,- Ft / fő / 2 éj kétágyas szobában + idegenforgalmi adó...

Részletek
Relax hétvége fürdőbelépővel (3 nap / 2 éj) 2017. szeptember 1 - december 23. között...

Relax hétvége...

34.900,- Ft / fő / 2 éj kétágyas szobában + idegenforgalmi adó...

Részletek
Őszi napsugarak (minimum 2 éj) 2017. szeptember 3. – november 26.

Őszi napsugarak (minimum 2 éj)

10.400 és 14.900 Ft között / fő / éj kétágyas szobában AZ ITT...

Részletek
Hotel Piroska Bük a Facebookon