MENÜ

Kedves Vendégeink!

A jelenlegi járvány terjedésének lassítása érdekében mi is támogatjuk Magyarország Kormányának törekvéseit, ezért felelősségteljes döntést hozva Vendégeink, a családok és a dolgozók egészségének védelmében szállodánk 2020. március 25-től üzemszünetet tart.

Előre láthatóan 2020. május végén tudjuk Vendégeinket újra fogadni. Az újranyitás pontos idejéről a későbbiekben online tájékoztatjuk Önöket.

A közeljövőben lejáró ajándékutalványok felhasználási idejét meghosszabbítjuk, az utalványban szereplő változatlan feltételek mellett.

A befizetett előlegek az újraindulásunkat követően válnak felhasználhatóvá, ennek feltételeiről a jövőben kollégáinkkal szíveskedjenek egyeztetni, vagy honlapunkon tájékozódni.
A zárva tartás időszakában érintett foglalással rendelkező Vendégeinkkel a napokban felvesszük a kapcsolatot.

Szeretnénk megkérni Önöket, hogy kérdéseikkel, kéréseikkel első sorban e-mailen keressenek fel bennünket a sales@hotelpiroska.hu e-mail címen.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Bízunk benne, hogy mihamarabb, ismét szállodánk Vendégeként köszönthetjük Önöket!

Jó egészséget kívánunk, vigyázzunk egymásra!

A Hotel Piroska Vezetősége

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.