MENÜ

Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szécsényi Gabriella
  2015. 08. 06. 00:08 ((Magyarország))
  Minden szupi szuper! Nagyon kellemesen éreztük magunkat a Hotel Piroskában. A személyzet maximálisan kedves és segítőkész, a szoba szép és tiszta volt mindig (valóban takarítottak minden nap), az ételek mennyisége és minősége is remek volt. Nagyon gyerekbarát hotel!! Máskor is őket választjuk, ha Bükön járunk! Köszönjük!
 • Szelesné Csaba Anikó
  2015. 08. 05. 00:08 ((Magyarország))
  Amit csak kívánhatsz... Minden, de tényleg minden tökéletes volt pihenésünk alatt. Kisgyerekkel, nem a legnyáriasabb héten nem kívánhattunk volna jobbat magunknak. Ha ki se mozdulunk a hotelből, akkor is jól ellettünk volna. Szívesen ajánljuk mindenkinek! Ha tehetjük, jövünk máskor is!
 • Tihanyi Réka
  2015. 07. 29. 00:07 ((Magyarország))
  Gyors, korrekt kiszolgálás, udvarias, segítőkész személyzet. Az ételek változatosak, nagyon finomak, sokfélék. Ideális körülmények mindenféle nyaraláshoz. Szuper. Ingyenes buszjárat a fürdőhöz, zenés szórakozás hetente többször. Kellemes körülmények valódi kikapcsolódáshoz. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
 • Erzsébet
  2015. 07. 09. 00:07 (Budapest (Magyarország))
  A családdal töltöttük el a hosszú hétvégét. Az ételek fantasztikusan jók voltak, a személyzet nagyon kedves volt. A szoba tiszta rendezett a szálloda színvonalával megegyezett. Összességében jól éreztük magunkat. Kellemes kikapcsolódást nyújt fiatalnak, idősnek, felnőttnek gyermeknek! Szívből ajánlom mindenkinek!!!
 • G. Melinda
  2015. 05. 29. 06:05 ((Magyarország))
  A Pünkösdi hosszú hévégét töltöttük itt. A szálloda és az egész környék nagyon pozitív kisugárzású, gyerekek, felnőttek nagyon jól éreztük magunkat! A családi szoba kényelmes volt, tiszta, rendezett. A személyzet messze a legkedvesebb és a legfigyelmesebb volt az eddigi szállodai tapasztalatainkat tekintve. Külön szeretném kiemelni Zoltán és felesége figyelmességét, akik a szakács és cukrász tudásukat és figyelmességüket külön ránk is fordították, és minden nap valami csoda finom glutén- és tej mentes étellel, desszerttel látták el a család 4 tagját! Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy maximálisan jól érezzük magunkat! :) Köszönjük szépen!!! :) Visszatérünk!
 • Család kisgyermekkel
  2015. 05. 29. 00:05 (Budapest (Magyarország))
  Április végén töltöttünk itt egy élményekben gazdag hétvégét. A szoba kényelmes és tiszta volt. A személyzet nagyon figyelmes, udvarias. Az ételek választékosak, minden igényt kielégítőek és finomak. Valóban család-barát szálláshely, kicsik és nagyok is megtalálják a számukra kikapcsolódást nyújtó programot! Igazán kellemes 3 napot töltöttünk a szállodában.
 • L. Márta
  2015. 04. 09. 00:04 ((Magyarország))
  Kedves Piroska Team, Szállodajukban fantasztikusan éreztük magunkat, teli találat volt. Akinek csak tudjuk ajánlani fogjuk Önöket. Gratulálok a menedzsmentnek. A továbbiakban is sok sikert es elégedett vendéget. :-) Márta
 • Család kisgyermekkel
  2015. 04. 05. 00:04 (Budapest (Magyarország))
  Nem voltam még ilyen gyerekbarát helyen.Nagyon jók a kialakítások, gyermekes családoknak tökéletes!!
 • Szedlák Viktória
  2015. 03. 02. 15:03 (Győr (Magyaroszág))
  Kétszemélyes hosszú hétvégénk után februárban az egész nagycsaládunkat elvittük a szállodába. Most sem csalódtunk! Szép, tiszta szobák, kellemes wellness, előzékeny-segítőkész személyzet. A gyerekek fogadtatása, kiszolgálása is elsőrangú - gyerekes családoknak is jó szívvel ajánlom ezt a helyet. Külön köszönet a "látatlanban" megrendelt nagyon finom és csodaszép szülinapi tortákért! Az ételkínálat most is fantasztikusan sokrétű és nem mellesleg nagyon finom volt. Minden adott a pihenéshez, ha sokan vannak akkor is úgy érzi magát az ember mintha minden csak érte lenne. Egyetlen dolog amin lehetne változtatni: a gyermek medence előterében rettentően csúszós a járólap, a mi Manóink is többször popsira ültek sajnos.
 • Anonim
  2015. 01. 09. 00:01 ((Magyarország))
  Előszőr töltöttük a karácsonyt a Hotel Piroskában Bükfürdőn. Már évek óta több helyen is voltunk az országban karácsonykor. Remek a szálloda stílusa. Tele sok természetes építőanyagból készült megoldásokkal. Fa,kő mindenhol. A wellnes is remek,többféle lehetőség közül választhatunk. Gyermek barát helyiségek is vannak,ahol a vendég kisgyermekek ismerkedhetnek,játszhatnak. Különböző gyermek programokat szerveznek az animátorok délelőttönként. Az ételek finomak,bőségesek,a kiszolgáló személyzet nagyon udvarias és kedves. Ingyenes buszjárat visz a szállóból a közelben található gyógy és élményfürdőhöz. Remek karányonyunk volt 2014 dec. 23-27-ig. Köszönjük
 • Poór Lajosné
  2011. 01. 11. 21:09 (Kecskemét)
  November végén csodálatos pár napot töltöttünk Önöknél. Bőséges volt a reggeli és vacsora. Nagyon szép, barátságos, családias az egész szálló. A wellness részleg igazi ellazulást és feltöltődést adott. A kiszolgáló személyzet nagyon kedves, barátságos és segítőkész volt. Mi is csak ajánlani tudjuk mindenkinek, különösen a kis gyermekes családoknak. Csodálatos fürdő, játékok, játszósarok, mind-mind a legkisebbek kedvére. Biztosan visszajövünk még! Nagyon köszönjük!
 • Szekszárdi Zita
  2010. 12. 03. 10:12
  Tisztelt Piroska-Team! Nagyon örülünk,hogy Önöknél tölthettünk pár napot! Mivel hasonló területen dolgozom nagyon megvoltunk elégedve a szolgáltatással illetve a személyzet is nagyon kedves volt!! Minden dolgozónak kívánok további sikereket munkájukhoz! Üdvözlettel: Szekszárdi Zita
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.