MENÜ

Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szentgyörgyi Károlyné
  2015. 12. 01. 10:12 (Dunaremete (Magyarország))
  November végén 4 éjszakát töltöttünk el Önöknél. Köszönjük a Hotel vezetésének, személyzetének a szép, igényes környezetet, tisztaságot, a kedvességet, s nem utolsósorban a finom ételeket. Minden szuper volt!
 • Idősebb pár
  2015. 09. 27. 00:09
  Kellemes 6 napot töltöttünk el a szállodában! Mindennel meg voltunk elégedve! A személyzet udvarias és segítőkész, a szálloda csendes, alkalmas a pihenésre. Örülünk, hogy a Hotel Piroskát választottuk a kikapcsolódásra!
 • Csipes Lajosné
  2015. 08. 20. 00:08 ((Magyarország))
  Két kis unokámmal /9 és 12 évesek/ egy nagyon kellemes hetet töltöttünk el a Hotel Piroskában. A szálloda nagyon szép, a szobák kényelmesek, tiszták. A személyzet kedves, mosolygós, segítőkész. A szálloda wellness részlege, a kinti és a belső medencék, a gyermek animációs programok igazán tökéletes kikapcsolódást biztosítottak. Külön köszönet az étterem mindig mosolygós dolgozóinak.
 • Szabóné Veronika
  2015. 08. 16. 15:08 ((Magyar))
  Nagyon kellemes hetet töltöttünk itt,minden nagyon szép és jó volt.Külön kiemelném a gluténmentes ellátást ami egyszerűen tökéletes volt,köszönet az étterem minden dolgozójának érte.
 • Szécsényi Gabriella
  2015. 08. 06. 00:08 ((Magyarország))
  Minden szupi szuper! Nagyon kellemesen éreztük magunkat a Hotel Piroskában. A személyzet maximálisan kedves és segítőkész, a szoba szép és tiszta volt mindig (valóban takarítottak minden nap), az ételek mennyisége és minősége is remek volt. Nagyon gyerekbarát hotel!! Máskor is őket választjuk, ha Bükön járunk! Köszönjük!
 • Szelesné Csaba Anikó
  2015. 08. 05. 00:08 ((Magyarország))
  Amit csak kívánhatsz... Minden, de tényleg minden tökéletes volt pihenésünk alatt. Kisgyerekkel, nem a legnyáriasabb héten nem kívánhattunk volna jobbat magunknak. Ha ki se mozdulunk a hotelből, akkor is jól ellettünk volna. Szívesen ajánljuk mindenkinek! Ha tehetjük, jövünk máskor is!
 • Tihanyi Réka
  2015. 07. 29. 00:07 ((Magyarország))
  Gyors, korrekt kiszolgálás, udvarias, segítőkész személyzet. Az ételek változatosak, nagyon finomak, sokfélék. Ideális körülmények mindenféle nyaraláshoz. Szuper. Ingyenes buszjárat a fürdőhöz, zenés szórakozás hetente többször. Kellemes körülmények valódi kikapcsolódáshoz. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
 • Erzsébet
  2015. 07. 09. 00:07 (Budapest (Magyarország))
  A családdal töltöttük el a hosszú hétvégét. Az ételek fantasztikusan jók voltak, a személyzet nagyon kedves volt. A szoba tiszta rendezett a szálloda színvonalával megegyezett. Összességében jól éreztük magunkat. Kellemes kikapcsolódást nyújt fiatalnak, idősnek, felnőttnek gyermeknek! Szívből ajánlom mindenkinek!!!
 • G. Melinda
  2015. 05. 29. 06:05 ((Magyarország))
  A Pünkösdi hosszú hévégét töltöttük itt. A szálloda és az egész környék nagyon pozitív kisugárzású, gyerekek, felnőttek nagyon jól éreztük magunkat! A családi szoba kényelmes volt, tiszta, rendezett. A személyzet messze a legkedvesebb és a legfigyelmesebb volt az eddigi szállodai tapasztalatainkat tekintve. Külön szeretném kiemelni Zoltán és felesége figyelmességét, akik a szakács és cukrász tudásukat és figyelmességüket külön ránk is fordították, és minden nap valami csoda finom glutén- és tej mentes étellel, desszerttel látták el a család 4 tagját! Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy maximálisan jól érezzük magunkat! :) Köszönjük szépen!!! :) Visszatérünk!
 • Család kisgyermekkel
  2015. 05. 29. 00:05 (Budapest (Magyarország))
  Április végén töltöttünk itt egy élményekben gazdag hétvégét. A szoba kényelmes és tiszta volt. A személyzet nagyon figyelmes, udvarias. Az ételek választékosak, minden igényt kielégítőek és finomak. Valóban család-barát szálláshely, kicsik és nagyok is megtalálják a számukra kikapcsolódást nyújtó programot! Igazán kellemes 3 napot töltöttünk a szállodában.
 • L. Márta
  2015. 04. 09. 00:04 ((Magyarország))
  Kedves Piroska Team, Szállodajukban fantasztikusan éreztük magunkat, teli találat volt. Akinek csak tudjuk ajánlani fogjuk Önöket. Gratulálok a menedzsmentnek. A továbbiakban is sok sikert es elégedett vendéget. :-) Márta
 • Család kisgyermekkel
  2015. 04. 05. 00:04 (Budapest (Magyarország))
  Nem voltam még ilyen gyerekbarát helyen.Nagyon jók a kialakítások, gyermekes családoknak tökéletes!!
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.