MENÜ

Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kiss Zoltán Csaba
  2020. 10. 25. 12:26 (Szeged )
  Köszönöm szépen, vagy van szebb szó erre a magyarban!<br Nagyon szépen köszönöm!
  Hotel Piroska - Bük
  2020-10-26 10:47:02
  Kedves Zoltán! Nagyon szépen köszönjük a pozitív szavakat! Reméljük, hogy legközelebb is Vendégeink között köszönhetjük Önöket! Minden jót kívánunk! Hotel Piroska csapata
 • Réz Péter
  2017. 12. 14. 16:38 (Heves)
  Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek! A szállás, a kaja a rugalmasság, a fogadtatás, a wellnes részleg szuper, profi! Köszönök mindent jövőre újra megyünk!
 • Szabó Melinda
  2017. 08. 02. 16:08 (Mosonmagyaróvár (Magyarország))
  1,5 év után visszatértünk a Hotel Piroskába és kellemes meglepetés volt, hogy a színvonal változatlan, a személyzet segítőkész és kedves, a konyhája is ugyan olyan fantasztikus, mint volt. Máshol sajnos színvonalromlást tapasztaltunk, kivéve itt! Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
 • Román László
  2017. 01. 14. 13:01 (Galánta (Szlovákia))
  Nagyon kellemes 2 éjszakát töltöttünk el, családias a személyzet nagyon odaadó , a szobák tiszták és az ételek az valam bomba volt.
 • Dr Szabóné Sidó Mónika
  2016. 09. 01. 18:09 (Ajka (Magyarország))
  Már kétszer is voltunk ebben a nagyon családias, kellemes légkörű szállodában, tökéletes volt! Teljesen kipihentük magunkat! Ja és az étel..fenséges volt
 • Pócsik Mária
  2016. 08. 07. 15:08 (Kolon (Szlovákia))
  Nagyon kellemes hetet töltöttünk a szállodájukban. Minden adva volt a pihenéshez, tiszta szoba, kellemes welness részleg. A konyha izletes,remek, változatos. Köszönöm a gluténmentes ételek bebiztositását, külön emelném ki Zoli szakács hozzáállását valamint kedvességét a kedves feleségének a pénteki sütiért. Köszönetem!
 • Kisgyermekes család
  2016. 03. 03. 00:03 ((Magyarország))
  Szuper pihenés kicsiknek, nagyoknak Jó néhány év után ismét itt pihentünk két kis unokánkkal.Az első meglepetés az antiallergén szoba kérés nélkül.Tökéletes kényelem 2 gyerekkel a szobában,éjszakai fény, fellépő biztosítása.Az étteremben is odafigyelnek a gyerekesekre -játszósarok,etetőszék,bébiételek. Bőséges,ízletes és változatos az étkezés.A wellness rész is minden korosztályt teljesen kielégít.Nem is beszélve a transzferbuszról ami a fürdőbe óránként közlekedik.Összefoglalva jó néhány helyen megfordultam az utóbbi években, de talán ez volt az egyik legjobb pihenésünk.Minden elismerés a dolgozóknak,kivétel nélkül mindenki nagyon segítőkész és barátságos.Köszönöm.
 • Pálfi Zsuzsanna
  2016. 01. 27. 00:01 ((Magyarország))
  A szilvesztert töltöttük itt hat nap pihenéssel összekötve.Mindennel maximálisan elégedett vagyok.A színvonalasan megszervezett óév búcsúztatóra sokáig fogunk emlékezni.Köszönöm a szálloda minden dolgozójának.
 • Szentgyörgyi Károlyné
  2015. 12. 01. 10:12 (Dunaremete (Magyarország))
  November végén 4 éjszakát töltöttünk el Önöknél. Köszönjük a Hotel vezetésének, személyzetének a szép, igényes környezetet, tisztaságot, a kedvességet, s nem utolsósorban a finom ételeket. Minden szuper volt!
 • Idősebb pár
  2015. 09. 27. 00:09
  Kellemes 6 napot töltöttünk el a szállodában! Mindennel meg voltunk elégedve! A személyzet udvarias és segítőkész, a szálloda csendes, alkalmas a pihenésre. Örülünk, hogy a Hotel Piroskát választottuk a kikapcsolódásra!
 • Csipes Lajosné
  2015. 08. 20. 00:08 ((Magyarország))
  Két kis unokámmal /9 és 12 évesek/ egy nagyon kellemes hetet töltöttünk el a Hotel Piroskában. A szálloda nagyon szép, a szobák kényelmesek, tiszták. A személyzet kedves, mosolygós, segítőkész. A szálloda wellness részlege, a kinti és a belső medencék, a gyermek animációs programok igazán tökéletes kikapcsolódást biztosítottak. Külön köszönet az étterem mindig mosolygós dolgozóinak.
 • Szabóné Veronika
  2015. 08. 16. 15:08 ((Magyar))
  Nagyon kellemes hetet töltöttünk itt,minden nagyon szép és jó volt.Külön kiemelném a gluténmentes ellátást ami egyszerűen tökéletes volt,köszönet az étterem minden dolgozójának érte.
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.