MENÜ

Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kobela Lászlóné
  2022. 06. 10. 14:57 (Szolnok)
  Kedves Piroska Hotel!<br />\r
  4 Nyugdíjas véleménye;<br />\r
  Gyönyörű a Hotel a Wellnes a medencék Szaunák .A személyzet nagyon készséges ,kedves , közvetlen.<br />\r
  A szoba ami nekünk volt tiszta , szép semmi kifogásolható nincs benne.<br />\r
  Modern fürdőszoba, modern ágyak, minden nagyon megfelelt.<br />\r
  Utóljára hagytam a svédasztalos reggelit és a vacsorát.<br />\r
  Minden ízlett , nagyon finom volt és nagyon nagy választékkal.<br />\r
  Annyi féle étel ami felsorakozott keves helyen van.,én ha utazom félpanziós ellátást kérek.Ennyi választék sehol nem volt.<br />\r
  Nagyon jól éreztük magunkat.<br />\r
  Köszönjük!
 • Szabó Mária
  2021. 07. 03. 20:17 (Szabó)
  Kedves Piroska Hotel csapata!

  4 nap 3 éjszakát töltöttünk Önöknél június 20-23-ig, kifogástalan körülmények között. Minden tökéletes volt , konyhájuk fantasztikusan jó, kedves személyzet, a tisztaság! De mindez semmi!!!

  A segítőkészségünk mindenek felett állt, ilyennel még sosem találkoztam, pedig nem az első szállodában voltam, most külön kiemelem a Németh Noémi nevét!!! A gépkocsimban tönkre ment az akkumulátor azonnali segítséget ajánlott fel és elvitt bennünket Csepregre akkumulátort vásárolni! Majd a karbantartó úr, Tibor segített beszerelni, na ilyen segítő készséggel még nem találkoztam!!! csak megjegyzem mi Jászberényből, az ország közepéről voltunk arra ami kb. 300 km. ide még biztosan vissza térünk.

  Üdvözlettel: Szabó Mária Jászberényből
 • Gábor Haraszti
  2021. 06. 21. 16:54 (Gábor)
  Kedves Vendéglátóink, Kedves Hotel!

  5 nap, 4 éjszakát töltöttünk el az Önök nagyszerű szállodájában kifogástalan körülményekben. Ragyogó tisztaság volt és a félpanziós ellátás is emlékezetesen jó volt. A változatosság és a kifogástalan minőségért hálás köszönetünket fejezzük ki. A személyzet kedvességét és segítőkészségét is tisztelettel megköszönjük. Feltétlenül ajánlani fogjuk ezt a kifogástalan pihenést és kikapcsolódást biztosító helyet.

  Üdvözlettel: Haraszti Gábor és felesége Komáromból
  Hotel Piroska - Bük
  2021. 06. 22. 14:41
  Kedves Gábor! Köszönjük szépen a kedves szavakat. Nagyon örülünk neki, hogy jól érezték magukat és mindent rendben találtak. Várjuk Önöket vissza sok szeretettel! Üdvözlettel Hotel Piroska csapata
 • Sipos Attila
  2021. 06. 10. 06:08 (Attila)
  4 napot töltöttünk itt a Hotel Piroskaban.

  Az ételek változatosak voltak és finomak.

  A wellness is jó volt.

  Az étkezésnél a felszolgálok kedvesek -

  és felkészültek voltak.

  A Hotel jó helyen fekszik és pihenesre nagyon alkalmas.

  Ajánlanám mindenkinek.

 • Kiss Zoltán Csaba
  2020. 10. 25. 12:26 (Szeged )
  Köszönöm szépen, vagy van szebb szó erre a magyarban!<br Nagyon szépen köszönöm!
  Hotel Piroska - Bük
  2020. 10. 26. 10:47
  Kedves Zoltán! Nagyon szépen köszönjük a pozitív szavakat! Reméljük, hogy legközelebb is Vendégeink között köszönhetjük Önöket! Minden jót kívánunk! Hotel Piroska csapata
 • Réz Péter
  2017. 12. 14. 16:38 (Heves)
  Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek! A szállás, a kaja a rugalmasság, a fogadtatás, a wellnes részleg szuper, profi! Köszönök mindent jövőre újra megyünk!
 • Szabó Melinda
  2017. 08. 02. 16:08 (Mosonmagyaróvár (Magyarország))
  1,5 év után visszatértünk a Hotel Piroskába és kellemes meglepetés volt, hogy a színvonal változatlan, a személyzet segítőkész és kedves, a konyhája is ugyan olyan fantasztikus, mint volt. Máshol sajnos színvonalromlást tapasztaltunk, kivéve itt! Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
 • Román László
  2017. 01. 14. 13:01 (Galánta (Szlovákia))
  Nagyon kellemes 2 éjszakát töltöttünk el, családias a személyzet nagyon odaadó , a szobák tiszták és az ételek az valam bomba volt.
 • Dr Szabóné Sidó Mónika
  2016. 09. 01. 18:09 (Ajka (Magyarország))
  Már kétszer is voltunk ebben a nagyon családias, kellemes légkörű szállodában, tökéletes volt! Teljesen kipihentük magunkat! Ja és az étel..fenséges volt
 • Pócsik Mária
  2016. 08. 07. 15:08 (Kolon (Szlovákia))
  Nagyon kellemes hetet töltöttünk a szállodájukban. Minden adva volt a pihenéshez, tiszta szoba, kellemes welness részleg. A konyha izletes,remek, változatos. Köszönöm a gluténmentes ételek bebiztositását, külön emelném ki Zoli szakács hozzáállását valamint kedvességét a kedves feleségének a pénteki sütiért. Köszönetem!
 • Kisgyermekes család
  2016. 03. 03. 00:03 ((Magyarország))
  Szuper pihenés kicsiknek, nagyoknak Jó néhány év után ismét itt pihentünk két kis unokánkkal.Az első meglepetés az antiallergén szoba kérés nélkül.Tökéletes kényelem 2 gyerekkel a szobában,éjszakai fény, fellépő biztosítása.Az étteremben is odafigyelnek a gyerekesekre -játszósarok,etetőszék,bébiételek. Bőséges,ízletes és változatos az étkezés.A wellness rész is minden korosztályt teljesen kielégít.Nem is beszélve a transzferbuszról ami a fürdőbe óránként közlekedik.Összefoglalva jó néhány helyen megfordultam az utóbbi években, de talán ez volt az egyik legjobb pihenésünk.Minden elismerés a dolgozóknak,kivétel nélkül mindenki nagyon segítőkész és barátságos.Köszönöm.
 • Pálfi Zsuzsanna
  2016. 01. 27. 00:01 ((Magyarország))
  A szilvesztert töltöttük itt hat nap pihenéssel összekötve.Mindennel maximálisan elégedett vagyok.A színvonalasan megszervezett óév búcsúztatóra sokáig fogunk emlékezni.Köszönöm a szálloda minden dolgozójának.
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.