MENÜ

IMPRESSUM

A www.hotelpiroska.hu weboldal üzemeltetője:

Hotel Piroska Kft.

Felhasználási feltételek

Cégünk tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Hotel Piroska**** Spa&Wellness weboldala, annak grafikai elemei, tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Hotel Piroska Kft. jogosult.

A Hotel Piroska Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Hotel Piroska**** Spa&Wellness weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Hotel Piroska Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Hotel Piroska Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Cégünk fenntartja a jogot, hogy weboldalt, a rajta szereplő árakat és tartalmakat bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A weboldalon történő elírásokért a cég felelősséget nem vállal. A Hotel Piroska Kft. nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Hotel Piroska Kft. kifejezetten kizárja.

A Hotel Piroska Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Hotel Piroska**** Spa&Wellness weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Newsletter

Newsletter Abbonement!

Jetzt zum Newsletter anmelden. Mit unserem Newsletter erfahren Sie stets von aktuellen Aktionen und Neuerungen