MENÜ

IMPRESS

A www.hotelpiroska.hu weboldal üzemeltetője:

Hotel Piroska Kft.

Felhasználási feltételek

Cégünk tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Hotel Piroska**** Spa&Wellness weboldala, annak grafikai elemei, tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Hotel Piroska Kft. jogosult.

A Hotel Piroska Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Hotel Piroska**** Spa&Wellness weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Hotel Piroska Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Hotel Piroska Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Cégünk fenntartja a jogot, hogy weboldalt, a rajta szereplő árakat és tartalmakat bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A weboldalon történő elírásokért a cég felelősséget nem vállal. A Hotel Piroska Kft. nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Hotel Piroska Kft. kifejezetten kizárja.

A Hotel Piroska Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Hotel Piroska**** Spa&Wellness weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Newsletter

Sign up Newsletter!

Be the first and get informed of our hotel offers and promotions, you are among those who will be informed of the hotel in the actual happenings, trends, periodical prize games.