MENÜ

Piroska Ház**** Nyugdíjasház

2023 őszétől!

Több mint harminc éve nyitottuk meg szállodánk a Büki Gyógyfürdő szomszédságában. Azóta egyre többen térnek vissza hozzánk törzsvendégként, sőt minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy-egy rendezvényünk olyanná vált, mint egy nagyobb családi esemény, ahová nem szállóvendégekként hanem rég nem látott rokonként fogadjuk a hozzánk érkezőket.

Az idő múlásával törzsvendégeink szokásai, igényei, élethelyzete is megváltozott, az a pár, aki hajdan nálunk töltötte a mézesheteit, most nyugdíjas búcsúztatóját szervezi.

Egyre nagyobb érdeklődés érkezett egy olyan helyre, ahol a dolgos éveket követően a nyugdíjas szép időszakot ismert arcokkal, jó társaságban, kellemes környezetben, magas színvonalú kiszolgálás mellett tölthetik el, a biztonság megnyugtató érzésével.

Emiatt döntöttünk úgy, hogy szolgáltatásainkat a felmerült igényeknek megfelelően kicsit átalakítjuk, igazodva a törzsközönségünk elvárásaihoz.

2023. őszétől a Hotel Piroska „Vital Szárnya” nyugdíjasházként funkcionál, ahol prémium kiszolgálás és gondoskodás mellett, idilli környezetben, mosolygós és kedves emberekkel körülvéve tölthetik életük legszebb éveit.

Érdekel

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.